Frakt og levering

Gjennomsnittlig leveringstid er 5-10 virkedager med en behandlingstid på 1 dag. Våre produkter sendes til deg direkte fra leverandøren. Denne unike forretningsmodellen gjør at vi kan spare enormt på lagrings- og transportkostnader, og vi kan tilby produktene til en lavere pris enn våre konkurrenter og dekke transportkostnadene.

I 99 % av tilfellene leveres bestillingene innenfor estimert leveringstid. Dessverre kan det skje at en bestilling blir forsinket i leveringen Fortsatt ikke mottatt bestillingen din 3 dager etter forventet leveringstid? Ta gjerne kontakt med oss.

Vi dekker kostnadene ved frakt av bestillingen.

Ja, kostnaden for å returnere en bestilling er alltid kundens ansvar. Dette med mindre et produkt leveres ødelagt. Da vil en refusjon eller ny forsendelse tilbys.

Bestilling og produkt

Fordi vi jobber med flere leverandører, kan det hende at produktene sendes separat. Hvis varer mangler i bestillingen din, vil du vanligvis motta dem etter 1-3 dager.

Bytte og returnere

Ja, du kan returnere enhver bestilling innen 14 dager uten å oppgi en grunn.

Ta en titt på: Bytte og retur-siden for mer informasjon. Så snart vi har mottatt bestillingen din i god orden, vil du motta kjøpesummen innen 1 til 3 virkedager på din konto.

Kundenservice